Samsung Galaxy Note 3 Neo: previews!

Na een lange periode gevuld met voornamelijk geruchten, zag de Samsung Galaxy Note 3 Neo twee weken geleden officieel het levenslicht. En toen werd het stil. Of nouja, in ieder geval duurt het nog even tot de Note 3 Neo daadwerkelijk leverbaar zal zijn in ons land. Tijd om het toestel in levenden lijve te bekijken dus.

samsung-galaxy-note-3-preview Samsung Galaxy Note 3 Neo: previews!

Sinds de officiële introductie van de Galaxy Note 3 Neo hebben we – naast de persfoto’s – nog maar weinig écht van het toestel gezien. Gelukkig schijnt het in het oosten van ons continent wat makkelijker te zijn om (p)reviewexemplaren van nieuwe Samsung Galaxy telefoons op de kop te tikken. En daar maken zowel PhoneArena als GSMArena gretig gebruik van. Ons voordeel: eindelijk een live blik op deze kleine broer van de net-iets-grotere Galaxy Note 3. Het feit dat beide video’s in het Engels zijn – al dan niet met Bulgaars accent – nemen we op de koop toe.

In PhoneArena’s preview hierboven zien we in feite alle ins & outs van de Galaxy Note 3 Neo voorbij komen: het uiterlijk, met zijn t.o.v. de Note 3 net iets afwijkende camera en flitser, en de software, die nagenoeg gelijk is aan die van zijn grote broer.

GSMArena – hieronder – duikt voornamelijk in de software van de Note 3 Neo, en de features die we al kennen van de Note 3 zelf, zoals Air Command.

Zoals gezegd: we moeten nog even wachten tot de Note 3 Neo in ons land arriveert: medio maart zal dit pas gebeuren. Het toestel heeft dan een adviesprijs van 579 euro, met een winkelprijs die hier minstens enige tientjes onder zal komen te liggen – al is het maar omdat het uitbrengen van de Note 3 Neo alleen zin heeft als deze ook daadwerkelijk goedkoper is als de grotere Note 3.

Beste Galaxy Note 3 Neo deals per provider

Praat mee