Uitrol Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S4 Active begonnen – in de VS

Ruim een week geleden vroegen wij ons hier af waar de Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S4 Active blijft. Prompt volgde een update, maar níet de sprong naar Android 4.3. Maar nu is het dan zover – tenminste, als je in de Verenigde Staten woont, en een Galaxy S4 Active hebt van de provider AT&T.

samsung-galaxy-s4-active-android-4-3-update-begonnen Uitrol Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S4 Active begonnen - in de VS

Huh? Maar wat heb ik daar aan deze kant van de Atlantische Oceaan dan aan? Vrij weinig natuurlijk, maar omdat we vorige week meldden dat de update nog nergens ter wereld beschikbaar is, is het misschien toch aardig om te weten dat het proces nu tenminste in gang is gezet.

Voor de echte doe-het-zelvert is het trouwens goed om te beseffen dat de Android 4.3 van AT&T’s S4 Active niet compatible is met die van de Nederlandse toestelversie. Het XDA forum af gaan struinen heeft op dit moment dus nog even geen zin.

Maar, hij is onderweg, die update – dat moge duidelijk zijn.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee