Kleine update voor de Samsung Galaxy S4 Active

Terwijl gebruikers met een Samsung Galaxy S4 Active nog zitten te wachten op de aankomende, grote update naar Android 4.3, arriveert in Nederland tussentijds nog een kleine update.

samsung-galaxy-s4-active-pers-12 Kleine update voor de Samsung Galaxy S4 Active

De update van vandaag voor de Galaxy S4 Active brengt dus weliswaar géén Android 4.3, maar wel ondersteuning voor de Galaxy Gear smartwatch. Een eerdere versie van deze update was vorige maand al uitgerold in Duitsland, en nu dus – in een iets nieuwere variant – in Nederland. Tevens kunnen gebruikers met een S4 Active nu dan ook gebruik gaan maken van ’s lands 4G netwerken.

Verder is het wachten natuurlijk gewoon op de grote Android 4.3 update voor het toestel. Wanneer deze komt is lastig in te schatten, hoewel de update van vandaag mogelijk een indicatie is dat het nog wel even kan gaan duren.

Je kunt deze kleine update installeren via de S4 Active zelf, of via Samsung Kies op je computer. Heb jij ‘m al geïnstalleerd? Deel dan hieronder jouw ervaringen!

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Kees Entius zegt

    Vandaag de update voor de galaxy s4 active gedaan en nu schakelt de telefoon zich steeds zelf uit en kan alleen opgestart worden als de stekker in het stopcontact zit, de batterij is gewoon nog vol.
    Hoe kan dit opgelost worden?

  2. Anouska zegt

    s 4 active. Ik heb nog steeds niet 4.3 andriod en update. Wanneer in nederland zal dit van s4 active 4.3 komen omdat s4 hebben dit al 4.3.

Praat mee