De Samsung Galaxy S5 wordt in 2014 gelanceerd (toch maart?)

Zucht. Wie probeert bij te houden wanneer de Samsung Galaxy S5 officieel onthuld zal gaan worden – o.a. wij – raakt al snel de draad kwijt. Twee dagen geleden leek het nog relatief duidelijk: 23 februari is dé dag. Maar de doorgaans betrouwbare bron van dát nieuws, begon vanmorgen aan een reeks verwarrende bevestigingen en ontkenningen.

eldar-murtazin-galaxy-s4-geruchten1 De Samsung Galaxy S5 wordt in 2014 gelanceerd (toch maart?)

Eldar Murtazin weet het zelf ook niet meer

Eldar Murtazin begon de dag met de mededeling dat hij een uitnodiging had ontvangen voor een Samsung evenement op de laatste dag van de Olympische Winterspelen – inderdaad, 23 februari. In eerste instantie leek dit dus een bevestiging dat alles zou verlopen zoals verwacht.

Echter, kort daarna deelde Murtazin mee dat Samsung zou zijn gaan twijfelen – mogelijk door het uitlekken van de datum, wat ons wat stug lijkt. Al met al behoort een onthulling in maart nog steeds tot de mogelijkheden, en dan vooral – zoals we eerder hoorden – een lancering in Londen.

Uiteindelijk laat onze roddelende Rus ons achter met de mededeling dat er in de komende dagen duidelijk zal gaan komen in de verwarrende en tegenstrijdige informatie die hij de afgelopen dagen verspreidde. Jaja…

Al met al houden wij het er voor nu dus maar op dat de Samsung Galaxy S5 in de loop van 2014 gelanceerd zal gaan worden, en dat we gewoon maar braaf gaan afwachten wanneer dit dan precies zal gaan gebeuren. (Waarbij we nog steeds denken dat een onthulling in maart gevolgd door een release eind april het meest logisch is.)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee