‘Onthulling Samsung Galaxy S5 op 23 februari’

samsung-galaxy-s5-onthulling 'Onthulling Samsung Galaxy S5 op 23 februari'En daar is hij weer, de Russische roddelkoning Eldar Murtazin. Dit keer brengt hij mee: de datum waarop Samsung de Galaxy S5 zal gaan onthullen. Volgens hem zal dit op 23 februari gaan gebeuren. Om zes uur ’s avonds. In Barcelona.

In Barcelona, zegt u? Op de 23e? Maar dat is aan de vooravond van het Mobile World Congress, hét evenement waarop Samsung de Galaxy S5 zéker niet zou gaan lanceren! Dit laatste werd toch een week of twee geleden nota bene bevestigd door…. Eldar Murtazin? Inderdaad. Precies. Welkom in het Galaxy S5 roddelcircuit!

En dus hebben we een probleem. We geloofden meneer Murtazin toen hij liet weten dat de Galaxy S5 níet naar de Mobile World Congress (MWC) zou komen, omdat hij vorig jaar tot op de dag nauwkeurig de lancering van de Galaxy S4 voorspelde. En dus willen ‘m nu ook geloven, omdat hij vorig jaar tot op de dag nauwkeurig…. nouja, je snapt ‘m.

Dus wat wordt het dan? Laten we er maar even vanuit gaan dat Murtazin toch een verbinding heeft met Samsung die ‘m van informatie voorziet waar maar weinig anderen buiten het concern aan kunnen komen. En het feit dat hij zichzelf vandaag zonder blikken of blozen tegenspreekt, is een hint dat hij nu kennelijk wel erg zeker is van zijn zaak. (Of bluft.)

Weet je wat? We wachten gewoon nog een week of twee af. Als er dan nog geen officiële aankondiging van een zogeheten Unpacked evenement in Barcelona is opgedoken weten we genoeg. Traditioneel gezien verstuurd Samsung deze een dag of 15 vóór een evenement. Dus deze moet uiterlijk rond acht februari opduiken, om een onthulling op de 23e te bevestigen. Gebeurt dit niet, dan gaan we gewoon weer uit van een lancering half maart.

Deal?

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee