Is dit de nieuwe interface van de Samsung Galaxy S5?

Soms heb je van die nieuwsberichten die nogal wat vragen oproepen – terwijl de bron ervan doorgaans wel te vertrouwen is. En dus zien we afbeeldingen opduiken van – zogenaamd – de nieuwe TouchWiz interface, die we mogelijk tegen gaan komen op de Samsung Galaxy S5.

samsung-galaxy-s5-nieuwe-touchwiz Is dit de nieuwe interface van de Samsung Galaxy S5?

 

De bron van de bovenstaande afbeeldingen is Evan Blass, de bekende Twitteraar @evleaks, die normaal gesproken geen onzin de wereld inslingerd. Zijn commentaar bij deze schermafbeeldingen: ‘Samsung exploring new smartphone UI’.

Op zich komt dit laatste aardig overeen met wat we al weten: 2014 zal als het goed is een flinke makeover brengen van Samsung’s eigen TouchWiz interface, waarbij de Galaxy S5 zeer waarschijnlijk het eerste toestel zal zijn dat over de nieuwe interface beschikt.

Echt onder de indruk van de hierboven getoonde vormgeving zijn we niet – en echt overeenkomen met Samsung’s vergrendelscherm voor Android 4.4 KitKat doet het ook al niet.

Laten we zeggen dat deze afbeeldingen ergens in een vroeg stadium uit de koker van een onwerper zijn gerold, en wat we zien bevestigt het idee dat TouchWiz vernieuwd gaat worden. Maar de definitieve nieuwe interface die we op toestellen als de Galaxy S5 tegen zullen komen is het vermoedelijk toch echt niet.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee