Een blik(je) op Android 4.4 KitKat voor de Samsung Galaxy S4 (en de Galaxy Note 3)

Stiekem – héél stiekem – hadden we gehoopt gisteravond tijdens Samsung’s persconferentie op de Consumer Electronics Show een hint te krijgen over mogelijke toekomstige toestellen of updates. Beiden bleven uit, en dus gingen de mannen van Sammobile over tot het uitlekken van een schermafbeelding van Android 4.4 – ‘KitKat’- op de Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-android-4-4-kitkat-vergrendelscherm Een blik(je) op Android 4.4 KitKat voor de Samsung Galaxy S4 (en de Galaxy Note 3)

Op zich valt er niet zoveel af te leiden uit het getoonde vergrendelscherm. Toch zijn een paar zichtbare details interessant. De ikoontjes in de notificatiebalk zijn wit, en ook de snelkoppeling onderin het scherm heeft een veel strakker uiterlijk.

Al met al wekt deze afbeelding de indruk dat Android 4.4 een schone, simpele interface naar Galaxy toestellen zal brengen. En nu maar hopen dat we spoedig meer te zien krijgen van de volgende grote update, die mogelijk al vroeg in het nieuwe jaar naar toestellen als de Galaxy S4 en de Galaxy Note 3 zal komen.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee