Foto gemaakt door de Samsung Galaxy S5 bevestigt 16 megapixel camera

Mooi hoor, die onderstaande foto! Gemaakt door iemand die heel graag zijn of haar handpalm of vinger voor het nageslacht vast wilde leggen. Tot zover niks opzienbarends. Toch is het een interessante afbeelding, want de bijbehorende EXIF data toont dat de afbeelding gekiekt is met de SM-G900V, de Samsung Galaxy S5 variant bestemd voor de Amerikaanse provider Verizon, zoals we sinds kort weten.

samsung-galaxy-s5-16-megapixel-camera-exif Foto gemaakt door de Samsung Galaxy S5 bevestigt 16 megapixel camera

Niet alleen tonen deze EXIF – exchangeable image file format, dus – gegevens dat de foto gemaakt is met een Galaxy S5, maar ook dat de oorspronkelijke resolutie van de afbeelding 5312 bij 2988 pixels was. En snelle rekensom bevestigt vervolgens eerdere geruchten: de camera in kwestie heeft een 16 megapixel resolutie.

Uiteraard was het leuk geweest als de opgedoken foto tevens een eerste indruk had kunnen geven van de fotokwaliteit van de sensor in de Galaxy S5, maar dat was dan weer een beetje teveel gevraagd. Voorlopig moeten we het doen met de wetenschap dat het toestel een 16 megapixel camera heeft. Vooruit dan maar…

(via 1, 2)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee