Modelnummers Samsung Galaxy S5 bevestigd: SM-G900 plus varianten

De laatste maanden dook regelmatig een modelnummer – in verschillende varianten – op van een onbekende smartphone: de SM-G900. Het vermoeden dat het hier gaat om de Samsung Galaxy S5 lijkt nu definitief bevestigd.

samsung-galaxy-s5-verwachtingen Modelnummers Samsung Galaxy S5 bevestigd: SM-G900 plus varianten

Een willekeurige conceptafbeelding van een denkbeeldige Galaxy S5

Uit informatie die Sammobile in handen kreeg blijkt dat de Samsung SM-G900 inderdaad de Galaxy S5 is, waarbij verschillende letters en cijfers achter deze code duiden op een specifieke regio en/of provider.

Zo zouden de toestellen met de aanduiding F bestemd zijn voor Europa, terwijl de eerder opgedoken SM-G900S de toestelversie voor de Zuid-Koreaanse markt is. De gisteren in Indonesië betrapte SM-G900H is verrassend genoeg ook onderweg naar Europa, en de A-variant – waarvan wij recent meldden dat deze over een 1080p scherm beschikt – is inderdaad voor de Amerikaanse provider AT&T.

Al met al kunnen we nu met een gerust hart aannemen dat al het nieuws over toestellen met de SM-G900 product- of modelcode inderdaad betrekking heeft op de Galaxy S5. Niet dat we nu opeens dus zóveel meer weten over het toestel, maar er is dus weer één puzzelstukje dat op zijn plek valt – en dat is prettig.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee