Televisiereclame voor de Samsung Galaxy Note 3 (+Galaxy Gear)

Bij een nieuw topmodel smartphone hoort natuurlijk een fikse PR campagne. En dus zagen we voor de Samsung Galaxy Note 3 – al dan niet in combinatie met de Galaxy Gear – al her en der filmpjes opduiken. En hier is dan de eerste echte televisiecommercial.

samsung-galaxy-note-3-televisie-reclame Televisiereclame voor de Samsung Galaxy Note 3 (+Galaxy Gear)

Dit filmpje duurt een stuk korter dan eerdere video’s – want voor op tv – en is tevens wat generieker (ahum, nietszeggender?). Maarwat we wel erg tof vinden is dat de voorbeelden van het gebruik van de S Pen stylus, in vergelijking met eerdere Note smartphones, steeds praktischer worden. En dat klopt ook wel: het lukt Samsung steeds beter om ‘dat pennetje’ ook echt meerwaarde te geven – maar daarover binnenkort meer in onze uitgebreide review van de Galaxy Note 3, later deze week.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee