Petje af Samsung – de laatste Galaxy Note 3 commercial mag er wezen!

De afgelopen paar maanden hebben we heel wat commercials gezien van verschillende smartphones en tablets. Vaak zien we belachelijk dure acteurs (HTC met “Tony Stark” ??), over de top stunts en net iets ‘te mooie’ promotie video’s langskomen. En vaak doen die commercials ook precies wat ze moeten doen, namelijk adverteren en mensen over je product laten praten.

Deze keer heeft goeie ouwe Sammy een iets andere richting genomen wat betreft een nieuwe commercial voor de Galaxy Note 3. Geen dure acteurs, geen spectaculaire actie scenes, geen bespotting van concurrenten maar een leuke en creatieve video die precies laat zien wat de Galaxy Note 3 doet en waarom je een product nodig hebt die deze dingen kan.

Petje af voor Samsung en wij hopen dan ook dat we in de toekomst meer van soortgelijke commercials mogen aanschouwen. Wat vind jij van de nieuwe promo van de Note 3? Een mooi creatief uitstapje? of heb je liever een goeie ouwe over de top actie film als promotie materiaal? Deel je mening in de comments hieronder!

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee