Samsung Galaxy Note 3 en Gear: ideaal voor stedenbouwkundigen

Kijk, de kinderen zingen, en de huizen zijn vervallen. Het is dus niet meer dan logisch dat er een bekende voetballer in pak opduikt, uitgerust met de Samsung Galaxy Note 3. Aan zijn pols draagt hij een Galaxy Gear. Want dat doe je in een dergelijke situatie. Met zijn S Pen en wat wel een unieke sloop app moet zijn, tovert hij zwaar materieel uit het niets tevoorschijn. Neer gaan de gebouwen. En de kinderen? Die kunnen eindelijk voetballen.

Het is zeker niet het vreemdste filmpje dat Samsung in de marketingstrijd heeft geworpen, maar de muziek van Lorde is goed, en het levert genoeg mooie plaatjes op voor een lange reclamevideo. Hoe we aan die app kunnen komen blijft helaas onduidelijk.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee