Waterdichte Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy S5 in het verschiet?

Volgens nieuwsbronnen uit Samsung’s thuisland Zuid-Korea komt er een water- en stofdichte versie van de Samsung Galaxy Note 3. Daarnaast bestaat de kans dat de Samsung Galaxy 5 standaard van een dergelijke robuuste behuizing is voorzien.

samsung-galaxy-s5-waterdicht Waterdichte Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy S5 in het verschiet?

Kort na de introductie van de Galaxy S4 kwam Samsung dit jaar op de proppen met de Galaxy S4 Active: een water- en stofdichte versie met min of meer dezelfde hardware in een stevige verpakking. Het – stiekem een beetje onverwachte – succes van deze toestelversie smaakt kennelijk naar meer, en zo kunnen we volgens ETNews binnenkort dus een soortgelijke variant van de Galaxy Note 3 verwachten. Een soort Galaxy Note 3 Active dus.

Maar er is meer. Het zou namelijk zo maar eens kunnen zijn, dat de Galaxy S5 ook in zijn standaarduitvoering al water- en stofdicht zal zijn. Tel hierbij recente geruchten op dat Samsung’s topmodel voor 2014 in een aluminium behuizing zal arriveren, en de indruk ontstaat dat Samsung – eindelijk? – een drastische koerswijziging in gaat zetten betreffende het design van hun topsmartphones.

Toch blijven we wat voorzichtig met het klakkeloos voor waar aannemen van geruchten over de Galaxy S5. Het zal nog meer dan een half jaar duren voor het toestel onthuld wordt, en tot die tijd kan er nog veel gebeuren.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee