Duitse provider: ‘Yep, Samsung Galaxy S3 gaat direct naar Android 4.3’

Het hangt al een tijdje in de lucht: waarschijnlijk slaat Samsung de Android 4.2 update voor de Galaxy S3 over, zodat de update naar Android 4.3 sneller aangeboden kan worden. Vandaag komt uit Duitsland het nieuws dat de grote provider Telekom er inderdaad vanuit gaat dat dit het geval is.

samsung-galaxy-s3-android-4-3-telekom Duitse provider: 'Yep, Samsung Galaxy S3 gaat direct naar Android 4.3'

Op een vraag op het forum van Telekom wanneer de Android 4.2.2 update naar de Samsung Galaxy S3 zal komen, antwoordt een medewerker van de provider dat het gerucht van de sprong naar versie 4.3 bevestigd kan worden.

De enige voetnoot die hierbij geplaatst dient te worden, is natuurlijk dat Telekom, net als veel Nederlandse providers, haar eigen ‘branded’ toestellen heeft, die niet persé hetzelfde updateschema volgens als de gewone, zogeheten ‘unbranded’ toestelversies.

Dat neemt niet weg dat de kans steeds groter lijkt dat de volgende grote update voor de Galaxy S3 nog even op zich laat wachten – maar dat het wel een grotere stap vooruit zal zijn dan de eerder verwachte update naar Android 4.3. Ook neemt het niet weg dat er een hoop functies en features zullen worden toegevoegd die we op dit moment alleen kennen van de Galaxy S4.

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee