Android 4.2 voor de Samsung Galaxy S3: de stand van zaken

Na de kleine update die gisteren op onze Samsung Galaxy S3 arriveerde, is het wachten toch een beetje op de volgende ‘grote’ update die in de pijpleiding zit: die naar Android 4.2, inclusief een flink aantal nieuwe features. Waar eerdere geruchten het hadden over een uitrol in mei of juni, suggereren nieuwe geruchten dat het nog iets langer gaat duren.

samsung-galaxy-s3-android-4-2-update-vertraging Android 4.2 voor de Samsung Galaxy S3: de stand van zaken

Volgens Sammobile – tevens de bron van het ‘mei/juni-gerucht’ – heeft Samsung de update uitgesteld, omdat er nog gesleuteld wordt aan een compleet nieuwe TouchWiz interface voor de Galaxy S3. Eerder konden we al een blik werpen op de nieuwe interface, maar kennelijk is deze nog niet helemaal klaar om aan miljoenen gebruikers te worden aangeboden.

Al met al is het dus nog even wachten op de nieuwe Android versie en bijbehorende features voor de S3 – hoe lang precies is niet bekend. Bedenk wel dat het hier gaat om onofficiële geruchten. Samsung zelf heeft tot nu toe alleen laten weten dat de Galaxy S3 inderdaad een hoop features van de Galaxy S4 krijgt, maar nog geen enkele datum genoemd waarop dit moet gaan gebeuren.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee