Samsung Galaxy S3 krijgt (in de toekomst) veel features van de Galaxy S4

Gisteren onthulde Samsung in New York haar nieuwe topmodel smartphone, de Galaxy S4. Maar hiermee komt er absoluut geen einde aan de ontwikkeling van de Galaxy S3. Dit schreven wij eerder al, en het wordt vandaag nogmaals door Samsung zelf bevestigd.

samsung-galaxy-s3-krijgt-features-s4 Samsung Galaxy S3 krijgt (in de toekomst) veel features van de Galaxy S4

In de nieuwe S4 zijn een hoop functies en mogelijkheden ingebakken die we tot nu toe in geen andere Galaxy smartphone zagen, zoals de Smart Scroll en Smart Pause functies, maar ook een flink vernieuwde S Voice applicatie, en de S Translator app. Drew Blackard, het hoofd van de afdeling Product Planning in de Verenigde Staten, laat weten dat het Samsung’s ambitie is om alle nieuwe mogelijkheden die níet direct afhankelijk zijn van de hardware van de Galaxy S4 ook naar toestellen als de Galaxy S3 te brengen.

In principe geldt dit dus voor alle hierboven genoemde features – alleen de Air View mogelijkheid, waarmee je de S4 kunt bedienen zonder het scherm aan te raken, zal niet naar de S3 komen. Hiervoor ontbreekt simpelweg de benodigde hardware in het toestel.

Hoewel het nog even duurt, lijkt de update die de Galaxy S3 in de toekomst naar Android 4.2 gaat krijgen een heel erg interessante te worden.

(via CNET)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee