Samsung Galaxy S6 (Edge, Plus), J5 tip: nieuwe (premium) thema’s

Het is alweer even geleden dat we een paar thema's voor de Galaxy S6 (S6 Edge, S6 Edge Plus) en de Galaxy J5 uitlichtten – en al helemaal niet sinds we ook in onze contreien toegang hebben tot het premium gedeelte van de Theme Store.

Galaxy S6 Edge Plus met Darkness thema en volledig zwarte wallpaper

Zoals je twee weken geleden al kon lezen voorzag Samsung de Theme Store recent van een aardige update, waarna we ook in Nederland toegang kregen tot de premium, betaalde thema's. Toen was er slechts één premium thema beschikbaar, maar inmiddels zijn dit er heel veel meer. En zo op het eerste gezicht lijkt dit de kwaliteit van de beschikbare thema's ten goede te komen.

Darkness

Toch is het eerste thema dat we er vandaag uitlichten wel een gratis thema: Darkness. Dit is tot nu toe met afstand ons favoriete zwarte thema voor de Galaxy S6 en J5. Dankzij het minimalistische design en de strakke vormgeving is dit hét thema bij uitstek om het diepe contrast van het Amoled scherm te onderstrepen. Bonus tip: combineer dit thema's met een volledige zwarte wallpaper dat je Amoled scherm helemaal uit laat (sla op als…), behalve waar tekst of icoontjes staan.

Premium thema: Landmark (€ 2,71)

Premium thema: Rain Flower (€ 2,40)

Premium thema: Space Grey (€ 1,57)

Waar?

Je vindt alle thema's in de Theme Store op jouw Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus of Galaxy J5 – dit zijn de Galaxy toestellen die momenteel thema's ondersteunen. Leg je vingertop op een leeg stukje startscherm, en tik onderin op het kopje Thema's. Kies vervolgens – wederom onderin beeld – Theme Store en je kunt naar hartelust rondneuzen, op zoek naar thema's die jij mooi vindt.

Wat is jouw favoriete thema – gratis of betaald?

Lees de reacties (10)