Dit zijn de officiële Samsung Galaxy S9 hoesjes: o.a. een ‘Hyperknit Cover’

Via via bereikte ons informatie over de een aantal Samsung Galaxy S9 hoesjes, die straks met het toestel te koop zullen zijn. Het meeste is voorspelbaar, eentje springt eruit: de Hyperknit Cover.

samsung-galaxy-s7-hoesjes-1024x367 Dit zijn de officiële Samsung Galaxy S9 hoesjes: o.a. een 'Hyperknit Cover'

Random afbeelding, dit is natuurlijk niet de Galaxy S9 😉

Bij iedere telefoon brengt Samsung zelf een aantal accessoires op de markt. Eerdere deze week kwamen we al te weten dat de nieuwe DeX dock de naam DeX Pad draagt. En nu komen we meer te weten over Samsung’s eigen covers voor de S9, en voor de S9 Plus.

Galaxy S9 hoesjes: Hyperknit Cover en meer

De meeste hoesjes die Samsung straks voor de Galaxy S9 (Plus) zal uitbrengen laten zich al raden. Er is een Clear View Cover, een LED Flip Wallet, een Silicon Cover, een Protective Standing Cover, en een Alcantara CoverAl deze cases kennen we al van eerdere Galaxy telefoons. Helemaal nieuw is de Hyperknit Cover EF-GG960F. Details over de Hyperknit Cover ontbreken, en wat het dus precies voor een hoes is, blijft nog onduidelijk. We weten alleen dat Samsung de naam Hyperknit eerder dit jaar al als merknaam vastlegde (zie bijvoorbeeld bij de USPTO), en dat daarin verwezen wordt naar ‘leather cases’ en een hoop andere zaken die niet direct iets met hoesjes te maken hebben.

Kleuren

Tevens lijken de kleuren waarin sommige hoesjes beschikbaar zijn de kleuren van de Galaxy S9 te bevestigen. Zo zien we bijvoorbeeld de Clear View Cover in een blauwe, paarse en goudkleurige uitvoering. Dit komt overeen met de onlangs uitgelekte kleuren voor het toestel zelf. Van de Hyperknit Cover komt in ieder geval een grijze en een rode variant op de markt.

Voor de volledigheid is hier nog een keer het complete lijstje met Galaxy S9 (Plus) hoesjes en covers, en de kleuren waar ze in ieder geval uit komen:

  • Clear View Cover EF-ZG960C / EF-ZG965C – blauw, goud, paars
  • LED Flip Wallet EF-NG960P / EF-NG965P – paars
  • Alcantara Cover EF-XG960A / EF-XG965A – zwart, blauw, mint, rood
  • Silicon Cover EF-PG960T / EF-PG965T – blauw, grijs, roze
  • Protective Standing Cover EF-RG960C / EF-RG965C – zwart, zilver
  • Hyperknit Cover EF-GG960F / EF-GG965F – rood, grijs

Wij sluiten natuurlijk niet uit dat er nog meer hoesjes komen, in meer en andere kleuren. Maar dit is in ieder geval de lijst zoals die ons nu al bereikte.

Galaxy deal tips

Praat mee