Nieuwe update Samsung Galaxy Note 4 brengt beveiligingspatches t/m maart (update: Vodafone ook)

Vanaf vandaag is er in Nederland weer een nieuwe beveiligingsupdate beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy Note 4. Update 23-3: de onderstaande update is nu ook beschikbaar voor de Vodafone branded Note 4.

De Galaxy Note 4 kreeg eind vorig jaar haar laatste update, en op specifiek de unbranded toestelversie was het zelf nog iets langer geleden – na haar Stagefright patch kreeg die toestelvariant geen updates meer. Tot nu dus.

Vandaag rolt Samsung de kersverse firmware XXS1CPC1 uit voor Nederland's unbranded Note 4, met aan boord alle beveiligingspatches van de laatste maanden, inclusief de nog niet officieel aangekondigde patches van de maand maart. Hiermee is het toestel nu dus weer volledig bij de tijd.

Het Android besturingssysteem blijft overigens voor nu nog bij versie 5.1.1. De update naar Android 6.0.1 Marshmallow wordt over niet al te lange tijd – maar nog niet nu, dus – verwacht.

Heb jij de update al uitgevoerd op jouw Note 4? Laat hieronder weten wat jij zoal nog meer tegenkomt aan veranderingen!

(Dank, Henk!)

Lees de reacties (6)

  • Heb na deze update veel problemen met bluetooth en de verbinding tussen mijn Note 4 en mijn Gear Fit. De verbinding valt steeds weg. Heb de cache al geleegd compleet maar nog steeds verbreekt de Note 4 na ongeveer een kwartier de verbinding. Kan niet vinden waar dat aan ligt...

  • Sinds update redt ik het nog geen dag met de accu terwijl dat voordien ruim voldeed. Verbeterde accuduur vermelden ze dan bij update!

  • Mijn note 4 start telkens opnieuw op . Heb veel problemen ba laatste update . Zijn er fix programma

  • Mijn note 4 heeft sinds de laatste update erg veel problemen. Apps hebben enorme vertraging, telefoon start opnieuw op. Soms wil het opstarten helemaal niet meer en moet ik de batterij er zelfs uit trekken, en dit meerdere keren per dag. Komt hier een oplossing voor? Ik heb verder nooit problemen gehad, tot de laatste update. Zeeeer frustrerend!

  • Na deze update, accu gaat minder lang mee, Bluetooth weigert vaak en minder stabiele wifi verbinding.

1 2
Gerelateerde artikelen