Android Marshmallow voor Galaxy Note 4 stapje dichterbij met nieuwe certificatie

Hoewel Android Marshmallow tot nu toe alleen op sommige Galaxy S6 en S6 Edge varianten beschikbaar is in Nederland, komt deze update ook voor de Galaxy Note 4 een stapje dichterbij met nieuwe certificaties.

samsung-galaxy-note-4-android-marshmallow-update-wifi-cert-1024x584 Android Marshmallow voor Galaxy Note 4 stapje dichterbij met nieuwe certificatie

In de aanloop naar de grote update naar Android 6.0.1 Marshmallow voor de Galaxy Note 4 heeft Samsung het toestel laten (her)certificeren bij de WiFi Alliance (PDF). Het is het eerste teken van leven die de update voor dat toestel sinds op curieuze wijze een vroege firmware bij een Hongaarse gebruiker belandde.

Uiteraard worden we uit de certificatie niet zoveel wijzer, behalve dan het droge feit dat een op Android 6.0 draaiende Galaxy Note 4 goedgekeurd is – een horde op weg naar de uitrol is genomen, zogezegd. Wanneer de update voor de Note 4 daadwerkelijk van start gaat is niet bekend. Geruchten noemden ‘het eerste kwartaal van 2016’ als tijdvenster. Of de update inderdaad nog voor het einde van deze maand start gaat moet nog blijken. Maar zelfs als dat inderdaad gebeurt, dan valt deze start nagenoeg zeker niet in Nederland.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee