Nieuwe beveiligingsupdate voor Samsung Galaxy Note 4 (branded eerst)

Vanaf vandaag is er een nieuwe beveiligingsupdate beschikbaar voor de Galaxy Note 4. Als eerste komen de branded toestelversies van T-Mobile en Vodafone aan de beurt.

samsung-galaxy-note-4-update-beveiliging-patch-xxs1cok2 Nieuwe beveiligingsupdate voor Samsung Galaxy Note 4 (branded eerst)

Voor de bij T-Mobile of Vodafone aangeschafte Galaxy Note 4 kun je nu firmwareversie XXS1COK2 downloaden, nadat beide toestelvarianten vorige maand al een complete fix voor de Stagefright kwetsbaarheid kregen. Het Android besturingssysteem blijft bij versie 5.1.1.

Deze update brengt naast de laatste veiligheidspatches ook de vermelding Niv Android-beveiligingspatch in het Toestel-info overzicht. Hier is nu te zien dat de updates van vandaag  in feite de patches van november met zich meebrengen.

Een vergelijkbare update verwachten we op korte termijn ook voor de unbranded Galaxy Note 4, al lijkt de kans groot dat deze pas volgend jaar zal worden uitgerold.

Heb jij deze updates al geïnstalleerd? Wat merk jij er zoal van?

(Dank, Henk et al)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Erik zegt

    Iemand enig idee wanneer de update voor de unbranded Note 4 word uitgerold? Ik kan geen logische volgorde vinden in de volgorde van de vorige update qua branded/unbranded.

Praat mee