Volledige Stagefright patch Samsung Galaxy Note 4 komt spoedig (update 6 nov: branded!)

De update die het Stagefright lek definitief dicht op de Samsung Galaxy Note 4 is op pad – en arriveert waarschijnlijk zeer spoedig ook in Nederland. Update 4 nov.: inmiddels bereiken ons de eerste meldingen dat de hieronder beschreven update ook in Nederland begint te arriveren – op de unbranded Note 4, voor nu. Update 6 nov.: vanaf nu is de update er ook voor T-Mobile én Vodafone’s branded Note 4.

samsung-galaxy-note-4-update-fix-stagefright-2-patch-nederland Volledige Stagefright patch Samsung Galaxy Note 4 komt spoedig (update 6 nov: branded!)

Een paar weken terug kreeg de Galaxy Note 4 al een kleine update die de Stagefright kwetsbaarheid van de Android besturingssysteem ten dele repareerde. Omdat er rond dezelfde tijd nieuwe ‘gaten’ werden ontdekt, bleek die patch niet voldoende om het toestel compleet veilig te maken. Een nieuwe update met firmwareversie XXU1COJ3 doet dit wel.

Deze update is vandaag al uitgerold op de Duitse versie van de Galaxy Note 4, en omdat Nederland meestal niet ver achterloopt bij de Oosterburen lijkt de kans groot dat deze fix op korte termijn ook de Nederlandse versie van het toestel zal bereiken. Zodra hij ook hier te installeren is updaten we dit nieuwsbericht, dus stay tuned…

Update 4 november: het lijkt erop dat de uitrol van deze Stagefright update nu ook in Nederland van start is, op de unbranded Note 4 en (6 november) op de branded versies van T-Mobile en Vodafone.

(Dank, Henk, Japie et al)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. Japie zegt

  Ik krijg net (4-11-2015) een update van 84,42 MB binnen op mijn unbranded Note 4 N910F:

  Versie N910FXXU1COJ3/N910FPHN1COI1/N910FXXU1COJ3

  Ga zo even checken of lek 2 nu ook gedicht is.

 2. Jos zegt

  Kreeg gisteravond voor de Note Edge (unbranded) de N915FYXXUICOJ2 binnen. Geen stagefright lek meer, heb plotseling 4G+ van Tele2 en de accuduur is drie á vier keer zo lang. Geweldige update!!!

 3. Marco zegt

  Vandaag 9 nov de update binnen voor de note 4 T-mobile.
  Helaas loopt de update steeds vast bij het installeren op de telefoon. Note 4 start nu dus niet meer op!! Help!!

Praat mee