Handleiding Samsung Galaxy S5 nu online in Nederlands, Engels, Frans (update: nu ook Android 5.0)

Update: bij de update voor de Galaxy S5 naar versie 5.0 van het Android besturingssysteem hoort  natuurlijk ook een vernieuwde handleiding. Ook deze is inmiddels te vinden.

Oorspronkelijke bericht: Als echte smartphoneliefhebber is voorpret een belangrijk onderdeel van het koopproces van een nieuw toestel. Zoals de Samsung Galaxy S5. En wat biedt er nu méér voorpret dan de handleiding van toestel zelf? Deze is nu online te vinden in zowel Engels als Nederlands.

De handleidingen van de Galaxy S5 zijn te vinden op Samsung's eigen website, en op dit moment beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. De Nederlandstalige versie vind je in PDF vorm HIER, de Engelstalige HIER, terwijl Franstaligen HIER aan hun trekken komen.

Als je erin gaat spitten, en je vindt leuke functies, mogelijkheden of andere details, schroom dan niet om dat hieronder met ons te delen!

De Galaxy S5 wordt vanaf 11 april in de Nederlandse winkels verwacht. Een uitgebreide beschrijving van het toestel kon je eerder al HIER lezen.

Lees de reacties (37)

  • kan iemand mij helpen en uitleggen hoe ik de menu navigatie knop (rechtsonder naast drukknop) kan instellen bij de s5. Ik krijg nu active applicaties.

      • Yep, maar dat is dan via internet. Het toestel heeft geen FM radio om ouderwetsch via de ether radio te ontvangen.

        • Ben ik een keer mee naar de winkel geweest, Is sinds Samsung galaxy s4 afgeschaft. geen duidelijke reden.

  • Help wie weet hoe je een nieuwe beltoon erop kan zetten... je moet iets downloaden maar wat???

    • De beltoon veranderen kan via Instellingen -> Geluid -> Beltonen. Compleet nieuwe beltonen kun je o.a erop zetten dmv een app (bijv. Zedge of 1 van de vele andere in de Play Store).

  • Bij het opzetten van mijn Samsung s5 blijft hij hangen op het blauwe Android ventje en gaat niet verder
    Weet iemand wat ik hieraan moet doen

1 2 3 6
Gerelateerde artikelen