Galaxy S7 en S7 Edge krijgen update met augustus patch, Samsung Cloud, nieuwe galerij (update)

Elders deed hij al de ronde, en nu arriveert de update met de augustus security patch ook op de Nederlandse Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge – althans, op de Vodafone en T-Mobile branded toestellen. Tevens aan boord: Samsung Cloud, én de vernieuwde galerij app die we al op de Galaxy Note 7 zagen.

Vanaf vandaag arriveert een update met firmwareversie XXU1BPH6 op de Nederlandse Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, zoals direct verkocht door Vodafone, en versie XXU1BPHB op T-Mobile's toestellen. De update brengt niet alleen de laatste verbeteringen op veiligheidsgebied – de security patch van de augustus, dus – maar nog twee andere nieuwe snufjes die tegelijk met de Galaxy Note 7 gelanceerd werden.

Aan boord van deze update zijn dus ook de door ons destijds voorspelde clouddienst, én de vernieuwde galerij applicatie. Samsung Cloud biedt 15 GB gratis cloudopslag. Je kunt deze gebruiken voor het opslaan van instellingen, favoriete websites, foto's en video's, en allerhande andere gegevens.

De vernieuwde galerij applicatie biedt nieuwe manieren om je foto's te sorteren en zoeken – inclusief zoekmachine die gezichten en objecten kan herkennen. Op deze manier helpt de app mee, de chaos tegen te gaan, waar menig gebruik(st)er mee kampt na de telefoon enige tijd gebruikte te hebben.

Zoals gezegd is de update op dit moment beschikbaar op Vodafone's en T-Mobile's S7 en S7 Edge. Op korte termijn verwachten deze update natuurlijk ook voor de unbranded S7 en S7 Edge. We houden je op de hoogte…

Lees de reacties (15)

  • na laatste update loopt de batterij super snel leeg, telefoon wordt warm of slaat helemaal op tilt. Bijna niet meer bruikbaar. Echt spijt van de update van augustus. Weet iemand hier een oplossing voor?

    • nieuwe s7 van samsung na 2 maanden in de rep: kon eerst 3 dagen stenbay nu nog maar een dag ?????
      weet iemand hier iets meer van ?

      bvb dan.

  • Na de update gaat het scherm niet meer op standby zodra ik mijn flipcover sluit. En wanneer ik m open, gaat ie ook niet vanzelf aan. Iemand een oplossing?

  • na de update is mijn s7 edge echt verschrikkelijk langzaam en wordt ineens uit zichzelf loeiheet. zo heet dat ik hem niet meer in mijn broekzak kan laten zitten. voorheen nergens last van en ik speel geen grote games etc. op de telefoon. wel kijk ik YouTube filmpjes etc. maar niet meer dan voorheen. De telefoon lijkt op de achtergrond heel veel dingen aan het doen, mijn Wifi symbool staat continu aan (knippert). Ik heb de telefoon al opnieuw opgestart en alle apps laten sluiten maar dit heeft geen effect. Dit lijkt mij aan Android te liggen wan talles op de telefoon heeft er last van. Echt een super slechte update dit !

1 2