Document toont aankomende Android 4.4.4 updates voor Galaxy S5, S4, Note 3, S4 Mini en meer

Onlangs al werd indirect duidelijk dat Samsung verschillende toestellen – zoals de Galaxy S5, Galaxy S4, en de Galaxy Note 3 – vermoedelijk direct zal gaan updaten naar Android 4.4.4, waarbij versie 4.4.3 wordt overgeslagen. Een uitgelekte roadmap toont de stand van zaken voor die toestellen, maar ook voor de Galaxy S4 Mini, Galaxy Note 3 Neo, en meer.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit soort roadmaps zijn natuurlijk extreem eenvoudig zelf te maken, dus de betrouwbaarheid van de getoonde informatie is wat ons betreft laag.

In het bovenstaande overzicht kun je in ieder geval goed zien dat Android 4.4.4 voor de Galaxy S5 en Note 3 klaar is, en dat de verwachting is dat deze nog deze maand – ergens ter wereld – uitgerold zal gaan worden.

De update voor de Galaxy S4 en Galaxy Note 3 Neo bevindt zich schijnbaar in de laatste testfase, terwijl deze voor de Galaxy S4 Mini, Grand 2 en Note 2 nog in de lucht hangt. Vanaf november kunnen we dus heel misschien de start van updates voor deze toestellen verwachten.

Maar of de getoonde informatie klopt of niet, stiekem zullen veel gebruikers Android 4.4.4 voorals als tussenstation zien voor die grotere, interessantere update, namelijk naar Android L. Voor de Galaxy S5 en de nieuwe Note 4 kwamen we de eerste geruchten over deze update al tegen, voor een aantal andere toestellen op deze lijst is het maar de vraag of deze díe sprong nog gaan maken. Zo zien we de Galaxy S4 en Note 3 Neo dit waarschijnlijk wel doen, maar de Note 2 vermoedelijk niet.

Korreltjes zout, korreltjes zout…

(via)

Lees de reacties (17)

  • Gisteren 13-10-2014 de Android 4.4.2 update “over the air” ontvangen voor mijn Samsung Galaxy GT-i9195 (= Samsung s4 mini) – Jippie! Maar liefst 491.37 MB groot. De response van toestel vond ik al goed – maar het kan dus nog beter – het is nu echt een feest om te gebruiken. Super vlot!

  • Vorige roadmap stond 4.4.3 update voor de S4 op juni 2014.....nooit gebeurd. Dus leuk lijstje....wat mij betreft....4.4.4 overslaan en direct naar 5.0 graag.

    • Hoi , Hoe kan dat veel mensen de update al wel hebben en ik in Zeeland de note 3 neo n(7505) Hem nog niet heb...

      Groet,

      • Ik heb geen update gehad, ik kreeg mijn telefoon met versie 4.4.2 al voorgeïnstalleerd 4 weken geleden.

    • Met versie 4.4.2 gaat de accu al beduidend langer mee dan dat hij ging met versie 4.3. Ik heb een Note 3 Neo gehad met beide versies.

1 2 3
Gerelateerde artikelen