Android 5.1 Lollipop update Samsung Galaxy S5 Mini van start (in de VS)

Vandaag start in de VS de uitrol van de langverwachte Android Lollipop update voor de Samsung Galaxy S5 MiniUpdate 14 januari: inmiddels is de uitrol van de Lollipop update voor de Nederlandse Galaxy S5 Mini ook gestart.

Heel wat Galaxy telefoons hebben inmiddels de update naar Android Lollipop achter de kiezen. De Galaxy S5 Mini echter nog niet. Maar vanaf vandaag komt daar verandering in. In de VS is namelijk de update van start gegaan, die het toestel direct naar Android versie 5.1.1 brengt.

Met Android 5.1.1 komen de bekende Lollipop veranderingen naar de Galaxy S5 Mini, zoals de bijgeschaafde interface, het vernieuwde notificatiesysteem én allerhande optimalisaties en een fix voor het Stagefright lek.

De update is vanaf vandaag beschikbaar voor een aantal Amerikaanse gebruik(st)ers. Hier in Europa en Nederland moeten we nog even geduld hebben, maar dat valt makkelijker in de wetenschap dat de update tenminste nu echt onderweg is.

(via)

Lees de reacties (23)

  • das goed nieuws, vroeg me af al wanneer wij aan de beurt waren en dan meteen door na 5.1.1 ipv 5.0.3 goeie zet!

  • Mijn enthousiasme is erg gering gelet op de vele problemen met lolliflop op veel apparaten.
    Zelfs de google nexus toestellen werken niet met lolliflop 5.1.1
    Veel gebruikers zijn met moeite terug naar 4.4

    • zoals met elke update, wacht ik enkele weken, eerste eens afwachten hoe het anderen bevalt, forum (hier) in de gaten houden en als het snot zit pas installeren.

  • Wanneer krijgen we het ik kan niet meer wachten tot ik de update krijg want ik vind kitkat 4.4 irritant ik wil gewoon dat mijn notificatie op de front scherm komt zonder een popup net zo als Iphone ik hou zelf niet van Iphone maar vind de notificatie er wel goed van verder heb ik niet echt iets aan Iphone

1 2 3
Gerelateerde artikelen