Android 4.4 KitKat arriveert voor de unbranded Samsung Galaxy S4 Mini

En daar is dan de Android 4.4.2 KitKat update voor de unbranded Samsung Galaxy S4 Mini, nadat deze eerder al beschikbaar was voor Vodafone en T-Mobile's toestelversies.

Met de update van vandaag zijn dus alle varianten van de Galaxy S4 Mini in Nederland voorzien van deze nieuwere versie van het Android besturingssysteem.

De update, met firmwareversie XXUCNH5, brengt samen met Android 4.4.2 een klein aantal cosmetische veranderingen met zich mee, waaronder witte icoontjes in de notificatiebalk. Alle vernieuwingen in Samsung's versie van Android 4.4 beschreven we HIER al.

Je kunt de update van vandaag op jouw unbranded – dus niet bij een provider aangeschafte – Galaxy S4 Mini installeren via het toestel zelf, en natuurlijk met Samsung Kies op je computer.

Heb jij de update geïnstalleerd? Deel hieronder jouw ervaringen!

Lees de reacties (23)

  • Vandaag OTA XXUCNH5 geïnstalleerd op GT-I9195. Sindsdien is data verbinding slechter (hooguit 3G of h+) die normaal 4G was (hi 4G abo). Batterij loopt sindsdien veel sneller leeg.

  • Vandaag binnengehaald en eigenlijk geen problemen.Had 4G er toch al weer afgehaald dus daar kan ik niks over zeggen. Wel meteen de launcher van Google er op want dat gaat nu makkelijker. De rest is afwachten!

  • Eergisteren de update uitgevoerd. Sindsdien veel problemen met de verbinding naar mijn Gear. Ook al 2 keer te maken gehad met een spontane reboot.

  • Update goed gegaan alleen de sync van mijn mail werkte totaal niet meer hierna(stond wel aan),alles gewist en opnieuw ingevoerd,alles werkt nu...af en toe wifi wegval,en batterij loopt sneller leeg merk ik....af en toe denk ik...had ik wel een Samsung moeten kopen..dit moet eigenlijk allemaal niet kunnen,je betaald immers voor een goed product,en als men nu bij Samsung alles snel op de rit kreeg...nee we laten de klant weer maanden wachten tot we het oplossen.

  • Waardeloos wat een verslechtering.
    Kreeg de update dit weekend voor mijn kiezen, sindsdien loopt mijn batterij binnen een dag leeg, (in 2 uur ben ik 40% batterijduur kwijt) waar ik voorheen toch wel minimaal 2 dagen zonder laden kon doen. Ik weet niet hoe ik dit goed moet krijgen. Mijn telefoon is ook hartstikke warm het lijkt wel alsof hij de hele tijd aan staat. Ik baal hier gigantisch van!!

1 2 3 5
Gerelateerde artikelen