Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S3 hervat

Het hing al even in de lucht, maar het lijkt nu dan toch echt zover: Samsung heeft de Android 4.3 update voor de Galaxy S3 hervat.

Eerder al ging het updateproces voor één van Samsung's populairste smartphones ooit van start in een beperkt aantal landen. Echter, kort daarna bleek dat de nieuwe software voor de Galaxy S3 nogal wat problemen met zich meebracht – de update werd dan ook weer stopgezet. Druk is er kennelijk achter de schermen gewerkt aan het oplossen van alle problemen, en nadat het gerucht al een tijdje de ronde deed, heeft Samsung vandaag de update daadwerkelijk weer hervat.

Naast een flinke makeover voor de gebruikersinterface – die een stuk sneller is geworden – brengt deze update onder andere ondersteuning voor de Galaxy Gear smartwatch en Samsung's Knox beveiligingspakket.

Wanneer de update nu in ons land zal arriveren is niet bekend. Het updateproces heeft ruim twee weken vertraging opgelopen. In eerste instantie zou de update al in november naar de Nederlandse Galaxy S3 komen – hopelijk gebeurt het nu in ieder geval nog voor het einde van deze maand.

(via)

Lees de reacties (27)

  • Afwachten maar weer wanneer wij weer aan de beurt zijn. Of toch maar gelijk 4.4 installeren?

    • Kan iemand me zeggen wanneer de update nu echt wordt hervat? Ik heb een Samsung galaxy s3 & heb nog geen nieuwe softwate update gehad ? :(

  • Ik wilde eerst mijn S3 zo origineel mogelijk houden maar nadat ik een Ierse versie van 4.3 had geprobeerd die later vol met bugs zat en door Samsung werd terug getrokken heb ik toch maar besloten om te gaan rooten. Heb nu momenteel CM11 Android versie 4.4 draaien en dat gaat tot nu toe zonder enige problemen.
    Ik hoop echt dat het zo blijft want ik heb echt geen zin meer om te wachten op 4.3

    Voor degene die benieuwd zijn welke ik heb gebruikt:
    http://www.androible.com/install-cm11-android-4-4-kitkat-unofficial-build-galaxy-s3-i9300-custom-rom/#comment-253

  • Ik vind het allemaal belachelijk lang duren.
    Laat ze dan veel later de melding doen of sneller de update uitrollen. 4.4 hangt al in de lucht, terwijl ze 4.3 niet eens uitgerold krijgen.
    Ik vind het allemaal wel erg knullig overkomen.
    Ik ben blij met mijn note 2, maar de updates bij Apple kwamen wel altijd snel en in een keer goed.
    Dat mis ik wel bij Samsung.
    Alles duurt een eeuwigheid.

  • Snap niet dat ze gewoon met ene verklaring komen.
    Ze kunnen hun klanten toch gewoon informeren.

1 2 3 4
Gerelateerde artikelen