Het is officieel: Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S3 gepauzeerd

Met veel enthousiasme werd de Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S3 begroet, toen deze in Ierland officieel van start ging. Echter, recente geruchten zijn nu door Samsung zelf bevestigd: de update loopt vertraging op door problemen met de nieuwe software.

samsung-galaxy-s3-android-4-3-vertraging Het is officieel: Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S3 gepauzeerd

In een reactie aan Sammobile laat de Engelse tak van Samsung’s mobiele imperium weten dat de problemen onderzocht worden, en dat het updateproces voorlopig stopgezet is. Wel is het de bedoeling dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden voor de gemelde problemen – waaronder vastlopen, een traag toestel, te hoog energiegebruik – om daarna het updateproces te hervatten.

Zoals het een diplomatiek antwoord betaamt ontbreekt in Samsung’s statement iedere vorm van deadline, of voorspelling hoe lang het gaat duren voor we de update alsnog op de Galaxy S3 zullen zien verschijnen.

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee