Uitrol Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S3 begonnen (in Ierland)

Het heeft even geduurd, maar nu is Samsung dan toch begonnen met het uitrollen van de Android 4.3 update voor de Galaxy S3. Als eerste komen Vodafone gebruikers in Ierland aan de beurt.

samsung-galaxy-s3-android-4-3-update-uitrol-begonnen Uitrol Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S3 begonnen (in Ierland)

De update die de nieuwe software met versienummer I9300XXUGMJ9 naar de Galaxy S3 brengt, bevat een flink aantal vernieuwingen:

 • Ondersteuning voor de Galaxy Gear
 • Vernieuwde interface, die op de Galaxy S4 lijkt – o.a. met tabs in plaats van lange lijsten met opties
 • Nieuw toetsenbord
 • Nieuwe grafische drivers met betere prestaties
 • Nieuw vergrendelscherm
 • Nieuwe weergavemodi: Professionele foto en Adapt Display
 • Nieuwe notificaites
 • Apps die op de SD kaart kunnen worden opgeslagen
 • Camera features: Sound & Shot
 • Nieuwe spraakbesturing en S Voice
 • Updates voor verschillende apps

Zoals gezegd: op dit moment is de update alleen nog maar voor Ierse Vodafone gebruikers te installeren. Samsung kennende is dit een soort ‘testupdate’ – als deze goed verloopt, komen één voor één Galaxy S3 bezit(s)ters in andere landen, en van andere providers aan de beurt.

Wanneer we in Nederland Android 4.3 op de Galaxy S3 kunnen installeren is dus verder nog niet bekend. Maar de kop is eraf, en met een beetje geluk zien we de update nog voor het einde van deze maand verschijnen.

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. L. Hannes zegt

  “Maar de kop is eraf, en met een beetje geluk zien we de update nog voor het einde van deze maand verschijnen.”
  Zucht… Krijg nou alweer kriebels als ik dit zo lees.

 2. tweaktubbie zegt

  Hm, had de gelekte I9300XXUGMJ9 versie erop gezet, maar ‘freeze’ van foon van bijna minuut als je ‘m niet gebruikt hebt en wilt unlocken (zwart scherm). Battery drain na opladen, in 2 minuten van 99% naar 2%. Ook home toets reageerde traag. Misschien dat eindversie icm bootloader beter werkt, maar vrees het ergste. Ben maar teruggegaan naar unbranded 4.1.2 die stabiel was.

 3. AbdulRahim zegt

  Testversies zijn altijd een risico. Meestal doen mensen hun telefoons flashen omdat ze niet kunnen wachten. Maar het probleem is dat de origineel versie te lang duurt met updaten. En praat ik met name over de S3 telefoons. Nu kunnen we een beetje in de gaten houden in welk land de updates zijn uitgerold en welke nog even moet wachten. Ik mijn geval moet ik wachten tot het eind van de maand of begin van december. Maar ik houd mijn hart vast omdat er maanden lang al beloftes zijn gedaan over 4.2.2 dat uiteindelijk nooit zal komen. Duimen dus voor de 4.3 versie. ( ik houd het op de originele android zonder het flashen van telefoon)

 4. George zegt

  Ziet er goed, uit alleen gaat de batterij 2x zo snel leeg. Tevens geheugen loopt sneller vol.
  Af en toe moet het toestel aan en uit worden gezet.

Praat mee