Android 4.3 voor de Samsung Galaxy S3: de stand van zaken

Helemaal van een leien dakje verloopt de update naar Android 4.3 voor de Samsung Galaxy S3 niet. Begin november startte het updateproces, maar binnen twee weken bleken de bijwerkingen zodanig dat de update weer werd gepauzeerd. Tijd dus om een blik te werpen, en de vraag te stellen: hoe staat het er nu mee?

samsung-galaxy-s3 Android 4.3 voor de Samsung Galaxy S3: de stand van zaken

Toen Samsung liet weten dat het uitrollen van de update naar de Galaxy S3 inderdaad on hold was gezet, ging dit gepaard met de belofte direct aan de slag te gaan en te werken aan een oplossing. En toen werd het stil… tenminste, van officiële zijde. Duidelijk is dat er inderdaad aan nieuwe versies van de software gesleuteld wordt. En duidelijk is ook dezelfde update voor de Galaxy S4, die recent ook vertraging op liep – niet in Nederland, waar de update al lang en breed uitgerold is – inmiddels weer verder gaat.

Wil dit zeggen dat het updateproces voor de Galaxy S3 binnenkort dus ook weer verder zal gaan? We kunnen hier eigenlijk alleen maar hopen dat dit inderdaad zo is. Enthousiast kopte GSMArena vandaag dat dit inderdaad het geval is, maar laten we niet te vroeg juichen. Dit laatste bericht is niet bepaald solide onderbouwd, en wijzelf hebben nog geen land kunnen ontdekken waar de Galaxy S3 in de laatste dagen daadwerkelijk Android 4.3 ontving. Jij wel? Laat het ons hieronder weten!

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. eric van dijk zegt

    Ik zit echt er op te wachten , hopenlijk is dan grote probleem van mij S3 verholpen… ik gebruik hem 95% via wifi op internet. Maar als ik naar buiten ga wil graag ook gebruik van maken. Ik zet dan mobiele gegevens aan ,maar helaas is dat van zeer korte duur na 2 minuten staan de mobiele gegevens weer UIT Via Hi vertelde me dat opnieuw moet update moet maken kan dat ook als de nieuwste verseie 4.3 er op komt? Geen idee hoe dit probleem op te lossen maar Hi vind prima… wel betalen Geen internet gebruiken… Leuk voor HI vervelend voor mij… ERIC

Praat mee