Handleiding Samsung Galaxy S8 (Plus) beschikbaar (update: nu ook NL)

De eerste gelukkigen ontvangen op dit moment zo'n beetje hun kersverse Galaxy S8 en/of Galaxy S8 Plus. Wie nog even moet wachten kan alvast voorpret beleven aan de eindelijk beschikbare gebruikershandleiding.

Opvallend laat is nu dan toch eindelijk de volledige handleiding van de Galaxy S8 (Plus) te downloaden – althans, de Engelstalige versie (download de PDF hier). De Nederlandse zal, evenals die in andere talen, vermoedelijk niet lang meer op zich laten wachten. Update: ook de Nederlandstalige handleiding is nu beschikbaar: PDF (dank, Jaap!).

Er is al veel geschreven over beide toestellen – check ook de hands-on, onze review volgt! – en de 234 pagina's tellende handleiding biedt dan ook geen echte verrassingen meer. Echter, voor een gezonde dosis voorpret, of gewoon met interesse rondneuzen, is er genoeg te zien en lezen.

Ben jij interesssante nieuwe snufjes of weetjes tegengekomen in het uitgebreide document? Deel ze hieronder!

Galaxy S8 (Plus) aanbiedingen

Voor de beste Galaxy S8 (Plus) aanbiedingen, bezoek je onze overzichten Galaxy S8 kopen met abonnement en Galaxy S8 Plus kopen met abonnement voor uitgebreide prijsvergelijkingen – of check de beknopte tabellen hieronder:

Lees de reacties (17)

1 2 3