Handleiding Samsung Galaxy S8 (Plus) beschikbaar (update: nu ook NL)

De eerste gelukkigen ontvangen op dit moment zo’n beetje hun kersverse Galaxy S8 en/of Galaxy S8 Plus. Wie nog even moet wachten kan alvast voorpret beleven aan de eindelijk beschikbare gebruikershandleiding.

galaxy-s8-plus-zilver-2-1024x777 Handleiding Samsung Galaxy S8 (Plus) beschikbaar (update: nu ook NL)

Opvallend laat is nu dan toch eindelijk de volledige handleiding van de Galaxy S8 (Plus) te downloaden – althans, de Engelstalige versie (download de PDF hier). De Nederlandse zal, evenals die in andere talen, vermoedelijk niet lang meer op zich laten wachten. Update: ook de Nederlandstalige handleiding is nu beschikbaar: PDF (dank, Jaap!).

Er is al veel geschreven over beide toestellen – check ook de hands-on, onze review volgt! – en de 234 pagina’s tellende handleiding biedt dan ook geen echte verrassingen meer. Echter, voor een gezonde dosis voorpret, of gewoon met interesse rondneuzen, is er genoeg te zien en lezen.

Ben jij interesssante nieuwe snufjes of weetjes tegengekomen in het uitgebreide document? Deel ze hieronder!

Galaxy S8 (Plus) aanbiedingen

Voor de beste Galaxy S8 (Plus) aanbiedingen, bezoek je onze overzichten Galaxy S8 kopen met abonnement en Galaxy S8 Plus kopen met abonnement voor uitgebreide prijsvergelijkingen – of check de beknopte tabellen hieronder:

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

  1. Jaap zegt

    Toestel is nog steeds onderweg. Zie op mijn mail “verzending bestelling” dat er nu staat Galaxy S8+ 32Gb maar ik heb 64 Mb besteld. Vreemd want volgens mij levert Samsung toch alleen maar een 64 Gb????

  2. P.m.vgeenhuizen zegt

    In oktoer jl de sg gekocht bij mediamarkt. Er was en gratis sd kaart en een oplaadbarelader beloofd, maar nu 12 december nog niet ontvangen, is precies 2 jaar geden ook gebeurd, waarom geven ze bij aankoop die artikelen niet
    Het is een grote bende bij samsung blijkbaar.

Praat mee