Galaxy Note 4 krijgt flinke update met o.a. maart security patch (update 28-3: Note Edge ook)

Netjes volgens het maandelijkse schema arriveert vandaag de update met onder meer de security patch van maart op de Galaxy Note 4. Update 28 maart: ook op de Note Edge is deze update inmiddels beschikbaar (dank, Jos).

galaxy-note-4-update-xxs1dqc3-maart-security-patch Galaxy Note 4 krijgt flinke update met o.a. maart security patch (update 28-3: Note Edge ook)

Gebruik(st)ers met een unbranded Galaxy Note 4 kunnen vanaf vandaag een update van maarliefst 403 MB downloaden en installeren. De update brengt firmwareversie XXS1DQC3 (Note Edge: XXS1DQC1) naar het toestel. Deze zorgt onder meer voor – aldus de omschrijving – geoptimaliseerd batterijgebruik, en betere stabiliteit en prestaties.

Daarnaast brengt de update ook de nieuwste security patch van de maand maart naar de Galaxy Note 4, met daarin 73 fixes uit Google’s koker en 12 fixes van Samsung zelf. Zoals genoemd is de update nu beschikbaar voor de unbranded Note 4.

Iedereen die het toestel direct bij Vodafone of T-Mobile kocht – en dus een branded variant heeft – moet nog even geduld hebben. Je kunt zelf checken of je ‘m kunt downloaden via Instellingen -> Toestel-info -> Updates handmatig downloaden.

Heb jij de update al geïnstalleerd, en ben je nog andere vernieuwingen/veranderingen tegengekomen? Laat het hieronder weten!

(Dank aan iedereen die het meldde!)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Maikel zegt

    Na de update heb ik helaas een systeemherstel moeten doen, althans proberen te doen. Hij blijft steken op “systeemupdate installeren” en doet niets meer! Zelfs als de batterij eruit wordt gehaald veranderd het niet.

  2. Marcel zegt

    Hier het zelfde probleem na de update start de telefoon constant opnieuw op. Zelfs na een systeemherstel opnieuw het zelfde probleem. Wie kan mij helpen?

Praat mee