Samsung publiceert informatie over de inhoud van de security patch van maart

Samsung heeft op haar eigen blog de details bekend gemaakt van de security patch van de maand maart, die de komende tijd op haar verschillende Galaxy apparaten zal worden uitgerold.

samsung-update-februari-security-patch-details Samsung publiceert informatie over de inhoud van de security patch van maart

Op Samsung’s securityblog hebben de Zuid-Koreanen alle informatie gepubliceerd over de security patch van deze maand: maart. Deze zal de komende weken middels een firmwareupdate op een flink aantal Galaxy toestellen worden uitgerold.

De maart patch bevat een groot aantal fixes die Google uitbracht voor het Android besturingssysteem: maarliefst 73 CVE’s – common vulnerabilities and exposures – worden in deze patch aangepakt. Maar omdat Galaxy telefoons en tablets ook zijn uitgerust met software(aanpassingen) van Samsung zelf, zijn daarvoor nog eens 12 kleine en grote zwakke plekken gedicht.

Hieronder bevinden zich onder meer fixes voor het Galaxy S5 model met Snapdragon processor – de versie die ook hier in de winkels lag.

De maart patch zal in de loop van de komende weken – in sommige gevallen pas in april – op de verschillende Galaxy apparaten verschijnen in de vorm van de (semi)maandelijkse beveiligingsupdate. Daarover houden we je natuurlijk apart op de hoogte.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee