Samsung legt Galaxy Tab S3 uit in officiële hands on video’s

Met de onthulling van de nieuwe Galaxy Tab S3 zet Samsung een volgende stap op de premium tabletmarkt – met de S Pen stylus als productiviteit-verhogende feature. De Zuid-Koreanen demonstreren dit alles in hun eigen hands-on video’s.

galaxy-tab-s3-hands-on Samsung legt Galaxy Tab S3 uit in officiële hands on video's

In een handvol video’s laat Samsung allerlei belangrijke aspecten van de gisteren officieel gelanceerde Galaxy Tab S3 zien. Het eerste filmpje licht vooral het design van de nieuwe tablet-met-S-Pen toe, terwijl de tweede video zich vooral richt op de mogelijkheden van deze stylus.

De Galaxy Tab S3 is een 9,7 inch tablet met Super AMOLED scherm, HDR weergave modus, Qualcomm’s Snapdragon 820 processor, 4 GB werkgeheugen en 32 GB interne opslag (uitbreidbaar met een microSD kaartje).

Om de tablet te onderscheiden van de concurrentie is er dus de S Pen stylus, die allerlei creatieve en praktische foefjes met zich meebrengt – wie bekend is met Samsung’s recente Galaxy Note toestellen weet precies wat daarmee bedoeld is. Zo zien we features als Screen-off Memo, Air Command, maar natuurlijk ook verschillende schrijf- en tekenopties, met de pen die gevoelig genoeg is om 4096 verschillende drukniveau’s te onderscheiden.

Al met al wordt in de bovenstaande video’s goed duidelijk hoe Samsung een premium tablet anno nu zich voorstelt: een premium design met toffe en bruikbare features.  En dan is er nog het geluid. Vier speakers moeten voor stereo geluid zorgen hoe je de tablet ook vasthoudt. Dit geluid is dan ook nog eens ‘getuned’ – wat dat ook moge betekenen – door Harman’s AKG.

Of dit alles het pittige prijskaartje – Wi-Fi model € 679,-, 4G versie € 769,- – rechtvaardigt zal blijken zodra de nieuwe tablet daadwerkelijk te bestellen is: check daarvoor ons Galaxy Tab S3 kopen overzicht.

Galaxy deal tips

Praat mee