Nieuw Galaxy S8 logo verschijnt online, bevestigt wederom komst S8 Plus

Degene die al een tijdje in de Samsung Galaxy scene zitten hebben ongetwijfeld wel eens de naam @evleaks (ook wel bekend als Evan Blass) voorbij zien komen.

In het verleden wist hij een hoop interessante geruchten omtrent de nieuwste Galaxy smartphones te delen en deze bleken vaker wel dan niet ook nog eens juist te zijn.

Vandaar dat we ook deze keer met vrij grote zekerheid durven te zeggen dat het nieuwe logo die dit weekend op zijn Twitter verscheen hoogstwaarschijnlijk ook legitiem is.

Het betreft hier dus het logo voor de grote broer van de Galaxy S8, namelijk de Galaxy S8 Plus.

Hoewel er nog geen officiële specificaties beschikbaar zijn lijkt het erop dat de standaard S8 een scherm van 5.8-inch krijgt en de S8 Plus een 6.2-inch scherm. Daarnaast zou de laatstgenoemde ook nog eens standaard met 128 GB intern geheugen worden verkocht i.p.v. de 64 GB die in de normale variant van de S8 zou zitten.

Hiermee is het nu vrijwel zeker dat Samsung ervoor heeft gekozen om de ‘Edge’ naam definitief te laten vallen en simpelweg beide modellen van het nieuwste vlaggenschip zal uitrusten met een ‘Edge’ scherm.

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee