Galaxy Note 4 krijgt update met februari security patch (update 10-3: Note Edge ook)

Voor de Galaxy Note 4 – de unbranded versie, voor nu – staat een nieuwe update klaar met daarin de security patch van februariUpdate 10-3: dezelfde update is vanaf nu ook beschikbaar voor de Galaxy Note Edge.

galaxy-note-4-update-xxs1dqb4-februari-patch Galaxy Note 4 krijgt update met februari security patch (update 10-3: Note Edge ook)

De Galaxy Note 4 is updatetechnisch in feite al met pensioen, maar dat weerhoudt Samsung er niet van de telefoon gewoon netjes bij te houden op het gebied van beveiligingspatches. Zodoende arriveert vanaf nu dus de update met de patch van de maand februari. De firmwareversie aan boord heeft nummertje XXS1DQB4 (Note Edge: XXU1DQB2).

De februari patch bevat zo’n 50 kleine en grotere fixes die Google uitbracht voor het Android besturingssysteem, én 7 stuks die Samsung er voor haar eigen software aan toevoegde. Op de Galaxy Note 4 is het totaalpakket ruim 381 MB groot, vermoedelijk omdat er ook nog andere optimalisaties en verbeteringen achter de schermen worden uitgevoerd.

Heb jij deze update al uitgevoerd? En ben je nog andere veranderingen of vernieuwingen tegengekomen? Laat het hieronder dan weten!

(Dank voor de heads up, Henk!)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee