Samsung Galaxy J5 (2017) duikt op, draait op Android 6.0

Via een keuringsinstantie duikt voor het eerst de Samsung Galaxy J5 (2017) op, om onduidelijke redenen draaiend op Android 6.0.

samsung-galaxy-j5-2017-wifi-cert-1024x451 Samsung Galaxy J5 (2017) duikt op, draait op Android 6.0

Samsung’s Galaxy J serie is aardig populair geworden, de laatste jaren. En na de Galaxy A5 (2017) moet er later dit jaar natuurlijk ook een Galaxy J5 (2017) komen. En inderdaad, daar wordt aan gewerkt, zo blijkt uit de behaalde Wi-Fi certificatie van het toestel met modelcode SM-J530 (PDF).

Uiteraard komen we over het toestel nog niet zo gek veel te weten, behalve dat het – op dit moment in ieder geval – op Android 6.0 Marshmallow draait. De verwachting is wel, dat de J-serie in 2017 mogelijk over een geheel metalen behuizing zal beschikken, zoals bijvoorbeeld de niet in Europa verkrijgbare C-serie.

Dat de Galaxy J5 (2017) nu opgedoken is, wil overigens niet zeggen dat het toestel spoedig in de winkels zal liggen. Daarop moeten we vermoedelijk nog zeker enige maanden wachten. Voor die tijd zullen ongetwijfeld nog meer details en specificaties van de telefoon uitlekken, dus we houden je op de hoogte.

Galaxy deal tips

Praat mee