Foto’s Galaxy Tab S3 laten behuizing zien met glas aan de achterkant

Via een Taiwanese keuringsinstantie zien we de eerste echte foto’s van de Galaxy Tab S3. Opvallend: de achterzijde lijkt geheel van glas.

galaxy-tab-s3-voor Foto's Galaxy Tab S3 laten behuizing zien met glas aan de achterkant

Dat het uiterlijk van de Galaxy Tab S3 weinig verrassingen met zich mee brengt wisten we al langer. Maar tenminste heeft Samsung opnieuw een stapje gezet naar een meer ‘premium’ behuizing, nu het erop lijkt dat het apparaat aan beide kanten van glas is – met een metalen frame eromheen, logischerwijs.

De Tab S2 heeft een kunststoffen achterkant, waar – eerlijk is eerlijk – helemaal niets mee is. Het is dan ook maar de vraag of de glazen achterzijde van de Tab S3 daadwerkelijk zorgt voor een prettiger gebruikerservaring – zeker omdat het nu vermoedelijk noodzakelijker is de tablet te beschermen met een stevige cover.

galaxy-tab-s3-achter Foto's Galaxy Tab S3 laten behuizing zien met glas aan de achterkant

Vlak voor het afgelopen weekend zagen we al dat de échte verbetering bij de Galaxy Tab S3 te vinden is in de S Pen stylus, die – zoals het nu lijkt – standaard tot het pakket behoort. De tablet wint daarmee een flink aantal features die we kennen van de Galaxy Note 7, en doet daarmee – wat ons betreft – meer eer aan zijn titel van high-end tablet.

In ieder geval zal Samsung de Galaxy Tab S3 zondag a.s. – de 26e – officieel aan de wereld voorstellen. Dan weten we ook wanneer het apparaat precies in de winkels zal liggen, en met een beetje geluk ook voor hoeveel.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee