Samsung kondigt persevenement op 26 februari aan, hallo Galaxy Tab S3

Geheel volgens verwachting heeft Samsung bekend gemaakt op 26 februari een persevenement te houden. Op het menu: de Galaxy Tab S3.

samsung-mwc-conference-galaxy-tab-s3 Samsung kondigt persevenement op 26 februari aan, hallo Galaxy Tab S3

Lange tijd werd gedacht – of nouja: gehoopt – dat Samsung aan de vooravond van het Mobile World Congress de Galaxy S8 zou lanceren. We weten al even dat dat niet gaat gebeuren, maar dat de Zuid-Koreanen de beurs willen gebruiken om hun nieuwe high-end tablet aan de wereld te tonen.

En zo zien we nu dus een uitnodiging voor een evenement op 26 februari – het MWC begint op de 27e – dat eenduidig laat zien dat er op de agenda een nieuwe tablet staat. En dat moet dan dus wel de Galaxy Tab S3 zijn.

Van de Tab S3 ontdekten we vorige week al de belangrijkste technische specificaties: van Android 7.0 Nougat tot de Snapdragon 820 processor, en van 4 GB RAM tot de – voorspelbare – schermresolutie van 2048 bij 1536 pixels.

Hoewel we er in principe vanuit gaan dat Samsung niet alleen een 9,7 inch model zal lanceren, ontbreekt tot nu toe nog ieder spoor van een kleiner model. Maar op 26 februari komen we dus met zekerheid te weten welke Galaxy Tab S3 varianten er dus in de planning staan, wanneer ze in de winkels liggen, en met welk prijskaartje.

Galaxy deal tips

Praat mee