Update met security patch van december voor de Galaxy J5 (2016)

Samsung’s Galaxy J5 (2016) krijgt vanaf nu een update met de security patches tot en met die van de maand december.

samsung-galaxy-j5-2016-1 Update met security patch van december voor de Galaxy J5 (2016)

Met de Galaxy J5 (2016) heeft Samsung een solide midrange smartphone in handen, die – zo blijkt – qua softwareupdates aardig goed wordt bijgehouden – de vorige patch was die van oktober. Op dit moment rolt door heel Europa én Nederland een update die het toestel voorziet van de security patch van de maand december.

De update is met zijn 278 MB niet erg klein te noemen. Firmwareversie XXU2APL4 brengt, naast de december patch, dan ook verdere optimalisaties zoals bugfixes, betere prestaties en stabiliteit, én verbeterde (maar niet verder bij naam genoemde) functies.

Als de update niet vanzelf op jouw telefoon verschijnt, kun je deze starten door via Instellingen en het Toestel-info menu naar Updates handmatig downloaden te gaan. Heb jij de update al op jouw Galaxy J5 (2016) geïnstalleerd? Kom jij nog andere vernieuwingen tegen?

Beste Galaxy J5 (2016) aanbiedingen per provider

Reacties

 1. Mika van Overveldt zegt

  Huh? Ik heb een Galaxy J5 2016 maar ik heb geen update en mijn laatste security patch is die van november… Of ik doe iets verkeerd of dit artikel klopt niet.

   • Michel zegt

    Ter aanvulling: bijvoorbeeld had de oorspronkelijke Poolse J5 (2016) als laatste de november patch, maar nu nog geen december patch

    • Michel zegt

     Als je in de telefoonapp *#1234# invoert, zie je een aantal codes. Aan de CSC code zie je voor welk land jouw toestel eigenlijk bestemd is. Bijv, een Nederlandse J5 (2016) begint met J510FNPHN…

     • Mika van Overveldt zegt

      Ah, de codes komen niet overeen, dan licht het daaraan. Bedankt! P.S., weet iemand op welk land de code J510FNOXA2APK6 slaat?

 2. Erik zegt

  Je kunt ook gewoon kijken bij de phone info app, mijn telefoon was oorspronkelijk bedoeld voor de Zweedse markt
  Dat krijg je als je telefoon die je eigenlijk wilt al bijna uitverkocht is.

Praat mee