Samsung Galaxy Tab S3 duikt op, wordt getest

Samsung’s next-generation tablet, de Galaxy Tab S3, duikt voor het eerst op. In India wordt het 9,7 inch model met 4G getest.

samsung-galaxy-tab-s3 Samsung Galaxy Tab S3 duikt op, wordt getest

Een paar weken geleden werd duidelijk dat Samsung nu dan toch werkt aan haar volgende high end tablet model, de Galaxy Tab S3. En nu duikt deze dan voor het eerst echt op, en wel in de Indiase importdatabase Zauba.

Aldaar duikt de Tab S3 op met modelcode SM-T825, wat erop duidt dat het om de 9,7 inch versie met 4G internetverbinding gaat. De ‘EUR’ vermelding doet vermoeden dat de apparaten in kwestie van het voor Europa bestemde type zijn.

samsung-galaxy-tab-s3-zauba-sm-t825-1024x165 Samsung Galaxy Tab S3 duikt op, wordt getest

Verder komen we in feite nog helemaal niets te weten over de eigenschappen van deze nieuwe, met AMOLED scherm uitgeruste tablet. Maar als bevestiging van het eerdere nieuws – namelijk dát Samsung aan de Tab S3 werkt – is dit alles in ieder geval mooi meegenomen. En met een beetje geluk ligt in het eerste kwartaal van 2017 in de schappen, mits eerdere geruchten kloppen.

Galaxy deal tips

Praat mee