Samsung Galaxy C5 duikt op in volle glorie: goud, zilver, roze, grijs

De Samsung Galaxy C5 is nu, daags voor de officiele onthulling in China, volledig uitgelekt. Op mooie renders die onder andere wij in handen kregen, is het toestel in het zilver, goud, roze en grijs te zien.

De Galaxy C5 is een ietwat vreemde eend in Samsung’s bijt, met een uiterlijk dat toch vooral aan recente HTC toestellen doet denken. Het toestel heeft een 5,2 inch full HD AMOLED scherm, een Snapdragon 617 processor en 4 GB werkgeheugen. Een 16 megapixel camera achter en een acht megapixel camera voor zorgen voor de nodige kiekjes, terwijl een 2600 mAh accu dienst moet doen als stroombron.

De Galaxy C5 zal morgen officieel onthuld worden in het enige land waar hij vooralsnog te koop zal zijn: China. Een grotere broer, de Galaxy C7 staat ook in de planning, maar of we die morgen al zien is maar de vraag. Mogelijk volgt deze pas later dit jaar.

Zoals gezegd: de Galaxy C5 zal in eerste instantie alleen op de Chinese markt beschikbaar komen. Of we ‘m ooit elders – bijvoorbeeld in Europa of Nederland – gaan zien is nog niet bekend, maar op korte termijn gaat dat zeker niet gebeuren.

Galaxy deal tips

Praat mee