Android Marshmallow update nu ook van start voor de Galaxy Note Edge (o.a. in Engeland)

In een aantal landen is de update naar Android 6.0.1 Marshmallow voor de Galaxy Note Edge van start gegaan. In onder andere Engeland kan de update geïnstalleerd worden – in Nederland blijft geduld nog even een schone zaak.

samsung-galaxy-note-edge-android-5-1-update-stagefright Android Marshmallow update nu ook van start voor de Galaxy Note Edge (o.a. in Engeland)

De update naar Android Marshmallow voor de Galaxy Note 4 kwam eerder al op gang, en ook voor de Note Edge ontdekten wij onlangs al dat de gebruikershandleiding was bijgewerkt met nieuwe snufjes behorend bij de update.

Vanaf nu kunnen gebruik(st)ers met een Galaxy Note Edge in landen als Engeland en India de langverwachte update naar Android 6.0.1 via officiële weg downloaden en installeren. Als je weet hoe het werkt, kun je met de Engelse firmware dus nu al aan de slag.

De update naar Android Marshmallow brengt – naast de gebruikerlijke vernieuwingen, zoals het verbeterde permissiesysteem – een compleet vernieuwde Air Command naar de Note Edge, én ook de handige Screen Off Memo (Memo Scherm Uit) functie van de Galaxy Note 5 komt met de update mee.

Het is nog even afwachten tot deze update officieel in Nederland arriveert, maar het begin is er, en nu hij in Engeland uitgerold wordt hebben we goede hoop dat hij ook hier spoedig beschikbaar zal zijn.

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Reacties

Praat mee