Handleiding kondigt Android Marshmallow update Samsung Galaxy Note 4 en Note Edge aan (nieuwe snufjes bevestigd)

Vorige week ging in de VS de update naar Android Marshmallow op de Galaxy Note 4 van start. En nu bevestigen de vernieuwde handleidingen voor deze Android versie voor de Galaxy Note 4 en de Galaxy Note Edge dat we er hier ook niet al te lang meer op hoeven wachten.

samsung-galaxy-note-4-air-command-marshmallow-update-1024x730 Handleiding kondigt Android Marshmallow update Samsung Galaxy Note 4 en Note Edge aan (nieuwe snufjes bevestigd)

Voor zowel de Galaxy Note 4 als de Note Edge zijn inmiddels de herziene handleidingen voor de toestellen met Marshmallow beschikbaar (Note 4 NL PDFUK PDF – Note Edge NL PDF, UK PDF). Het verschijnen van bijgewerkte gebruikershandleidingen is altijd een aardige indicatie dat een update niet erg lang meer op zich zal laten wachten – én leuk voor iedereen die alvast wil weten wat de update zoal met zich mee brengt.

Onder meer zien we – conform eerdere geruchten – inderdaad dat de Note 4 en Note Edge de vernieuwde Air Command en Screen Off Memo functies krijgen van de nooit hier uitgebrachte Galaxy Note 5. Deze laatste feature gaat hier straks door het leven onder de naam Memo Scherm Uit, zo valt te lezen in de nieuwe handleiding.

samsung-galaxy-note-4-screen-off-memo-scherm-uit-marshmallow-update-1024x382 Handleiding kondigt Android Marshmallow update Samsung Galaxy Note 4 en Note Edge aan (nieuwe snufjes bevestigd)

Ben jij nog andere leuke nieuwe snufjes tegengekomen in de handleiding van de Note 4 of Edge? Laat het ons hieronder weten! En nu maar hopen dat de officiële update inderdaad snel volgt…

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  1. Japie zegt

    Net (rond 12:00 op 14-4) een update van rond de 73MB ontvangen op mijn unbranded Note 4. Helaas nog geen 6.0; voornamelijk bugfixes en beveiligingsniveau gewijzigd naar 2-4-2016. Nog geen andere schokkende veranderingen kunnen ontdekken…

Praat mee