Samsung onthult Galaxy A9 Pro in China

Het topmodel van Samsung’s Galaxy A serie – de nooit hier uitgebrachte Galaxy A9 – heeft zoals verwacht een professioneel broertje gekregen. De Galaxy A9 Pro dus. In China.

samsung-galaxy-a9-pro Samsung onthult Galaxy A9 Pro in China

De Galaxy A9 Pro is in feite een beest van een smartphone. Van het 6 inch full HD AMOLED scherm tot de batterij met de enorme 5000 mAh capaciteit, het is een telefoon met overtreffende eigenschappen. Althans, op sommige gebieden. Het toestel wordt aangedreven door Qualcomm’s Snapdragon 652, heeft 4 GB RAM en 32 GB opslagcapaciteit, én natuurlijk een vingerscanner en een slot voor een microSD kaart.

De Galaxy A9 Pro is duidelijk bedoeld voor iedereen die zijn of haar smartphone vooral als portable kantoor gebruikt. Met iedereen bedoelen we hier dan voornamelijk iedereen in China, want zoals het er nu naar uitziet zal Samsung de Galaxy A9 Pro, net als zijn Pro-loze broer, alleen in dat land gaan verkopen. Zelfs de recent vernieuwde Galaxy A7 (2016) lijkt voorlopig niet naar onze kant van de wereld te komen.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee