Unbranded Samsung Galaxy A7 krijgt Android Lollipop update in Nederland

Na een flinke wachtperiode wordt nu dan eindelijk de langverwachte Android 5.0.2 Lollipop update uitgerold voor de Nederlandse Samsung Galaxy A7.

samsung-galaxy-a7 Unbranded Samsung Galaxy A7 krijgt Android Lollipop update in Nederland

Elders ter wereld was de update naar Android Lollipop al voor de zomer beschikbaar, maar Samsung besloot in Nederland te wachten met het uitrollen tot ook de laatste optimalisaties, en veiligheids- en bugfixes in de nieuwe firmware verwerkt konden worden.

En zo arriveert nu dus firmwareversie XXU2BOL1 op de Galaxy A7, die naast alle vernieuwingen van Lollipop – Material design, nofiticaties, etc. – ook het Stagefright lek dicht. Zorg dat je ongeveer 3 GB vrije ruimte beschikbaar hebt op jouw Galaxy A7, alvorens de update te installeren.

Heb jij die update al geinstalleerd op jouw A7? Deel hieronder dan je ervaringen!

(Dank voor het melden, o.a. Ingrid)

Galaxy A7 deals per provider

Reacties

  1. S zegt

    Hoi,

    Als ik mijn A7 aansluit op mijn pc/laptop zegt Kies dat de laatste software al is geïnstalleerd op mijn A7. Mijn A7 loopt nog steeds op Kitkat, gaat het per provider de update of ligt het aan wat anders?

Praat mee