Levensgrote piano gemaakt van Samsung Tablets doet menig hart sneller kloppen op Londonse kerstmarkt

De feestdagen staan weer voor de deur en als iemand daar haar slag mee wil slaan is het Samsung wel. Dit jaar hebben de Koreanen wel voor een heel aparte verassing gezorgd, namelijk een ’s wereld eerste levensgrote piano die geheel bestaat uit tablets!

De piano – bestaande uit meer dan 100 Galaxy Tab S2’s – is te bewonderen op de Spitalfields Kerstmarkt in de Engelse hoofdstad. En voor wie dacht dat de piano puur en alleen voor de sier is bedoeld heeft het mooi mis. De beeldschone klassiek-getrainde pianiste Myleene Klass laat zien dat de Tab S2 piano ook daadwerkelijk bespeeld kan worden door talentvolle vingers.

galaxy-tab-s2-piano Levensgrote piano gemaakt van Samsung Tablets doet menig hart sneller kloppen op Londonse kerstmarkt

Het idee achter de stunt is dat Samsung’s nieuwste tablet (Galaxy Tab S2) “een veelzijdig toestel is waarmee je overal en altijd nieuwe content kunt ontdekken, of dat nu vanuit thuis is of midden op de kerstmarkt in London”, aldus Conor Pierce, vice president IT & Mobiel bij Samsung UK & Ireland.

Met zo een kunstwerk zou het ons trouwens niks verbazen als menig marktbezoeker alsnog is overgehaald om de Tab S2 vlak voor de feestdagen aan te schaffen!

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. koen zegt

  Hallo, ik heb zelf een galaxy tab A en ik hou jullie website altijd goed in de gaten maar een eigen pagina van de galaxy tab A zie ik maar nergens! Voor mij is dat heel erg vervelend want ik vind dit altijd heel erg fijn dan weet ik of er updates uit zijn! Dus mijn vraag is zouden jullie alsjeblieft ook een pagina willen aanmaken voor de samsung galaxy ATB A? ik hoop het wel! Ik hoor nog wel van jullie!
  Alvast bedankt!

  • Michel zegt

   Hoi Koen,

   In feite bestaat er al een Tab A pagina – alleen op dit moment is daar niets anders te zien dan een beperkte nieuwsfeed: //www.galaxyclub.nl/samsung-galaxy-tab-a/

   Later deze week zullen we meer informatie toevoegen, en vanaf nu ook nieuws over updates meenemen. Dus om een lang verhaal kort te maken: we nemen je suggesties mee 🙂

   • koen zegt

    hallo michel,
    ik vind dit heel fijn maar ik heb nu van u die link gekregen maar bovenaan jullie website kan je op toestellen klikken en dan staan daar allemaal categorieen maar bij de categorie tablets staat geen galaxy TAB A bij! ik zou u vriendelijk vragen om die er ook bij te zetten {is makkelijker zoeken:)
    maar ik vind het echt fijn dat jullie hier iets aan gaan doen!
    alvast heel erg bedankt! koen!

 2. koen zegt

  hallo Michel,
  u zou later deze week meer informatie plaatsen op de galaxy tab A pagina!
  maar ik zie nog niks erop staan!
  ik hoop dat u nog iets hier iets mee gaan doen!
  alvast bedankt!
  Koen!

Praat mee