Samsung laat glimp zien van Galaxy View tablet

Zoals Samsung aan het einde van haar Galaxy S6 Edge+ en Galaxy Note 5 evenement een voorproefje gaf van de Gear S2, licht het bedrijf nu een tipje van een andere sluier op en toont een nog onbekende tablet met de naam Galaxy View.

samsung-galaxy-view Samsung laat glimp zien van Galaxy View tablet

Samsung besloot haar Gear S2 showcase vanuit Berlijn met de mededeling dat er nog nieuwe avonturen gepland zijn. Wat volgde was een korte video met een grote tablet in de hoofdrol, en – zo te zien – een ingebouwde standaard. De naam van het beestje: Galaxy View, dus.

Zonder verdere details te verklappen, is het niet onlogisch om te denken aan recente geruchten over een 18,4 inch tablet met modelcode SM-T670. Of dit daadwerkelijk díe tablet is, moet uiteraard blijken. De slogan A new dimension of entertainment lijkt in ieder geval wel een beetje in die richting te wijzen, waarbij de naam – Galaxy View – suggereert dat Samsung zelf ‘m niet direct ziet als een tablet in de Galaxy Tab of Note serie.

Volgens mevrouw Young Hee Lee van Samsung komen we in oktober meer te weten over deze ‘whole new mobile viewing experience for a new generation’. Nou, vooruit dan maar 😉 .

Galaxy deal tips

Reacties

  1. H. de weg zegt

    Als dit een 18.4 inch tablet met een super Amoled scherm is, dan zijn mijn gebeden verhoord. Dat zou zo geweldig zijn., Lekker HD op een superieur scherm in de keuken of in bed Netflix kijken. Volgens mij is hier echt een markt voor, dat bestaat nog niet.

Praat mee